EA 125 Aluminium Chair - Ottoman

€ 1.770,00
4-6 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
EA 125 Aluminium Chair - Ottoman / zwart/zetel leer 66/voet onder druk gegoten aluminium gepolijst/53,5x54,6x35,4cm lxbxh
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De comfortabele EA 125 Aluminium Chair - Voetenbank werd door Ray en Charles Eames ontworpen voor Vitra, een designlabel dat streeft naar uniciteit en duurzaamheid.

De EA 125 Aluminium Chair - Voetenbank kan zowel gebruikt worden in huis als in kantoren of openbare instellingen. De voetenbank is gemaakt van aluminium en leer. Het is een praktisch en decoratief meubelstuk dat toegepast kan worden als kruk of als poef voor een stoel. De kruk past uitstekend bij de aluminium stoel die u vindt op de website van AmbienteDirect. Uiteraard kan de voetenbank ook gecombineerd worden met andere stoelen. Deze poef zorgt er in combinatie met een relax fauteuil voor dat u uitgebreid kunt ontspannen met in uw hand een glas wijn of een goed boek. De lengte van de EA 125 Aluminium Chair - Voetenbank is 53,5 cm, de breedte 54,6 cm en de hoogte 35,4 cm. De zithoogte bedraagt eveneens 35,4 cm. U kunt de voetenbank eenvoudig in alle richtingen draaien. Ter bescherming van uw vloer worden vilten glijnokken direct meegeleverd. Verschillende ontwerpen van designiconen Charles en Ray Eames staan permanent opgesteld in diverse toonaangevende musea. Het duo wordt wel gezien als de grondleggers van modern design.


Productdetails
Artikel-ID 217997
Fabrikant Vitra
Designer Ray Eames , Charles Eames
Collectie Vitra Aluminium Group
Kleurenzwart/zetel leer 66
Materiaalgepolijst aluminium, leer, stof
AfmetingLengte: 53.5cm
Breedte: 54.6cm
Hoogte: 35.4cm
Zithoogte: 35.4cm

Technische productdetails
Verdere eigenschappenvoor harde vloeren voor harde vloeren
Diversen

met glijnokken van vilt


Levering & Retouren
4-6 weken
Wijze van levering: Levering tot aan de voordeur

Levering tot aan de voordeur:
 

Inbegrepen
  • Volgen van zendingen
  • Telefonische overeenkomst over de leveringsdatum
  • Levering aan de voordeur

Niet inbegrepen:
  • Transport in uw woning
  • Verwijdering van verpakkingen en pallets
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".