Urban 1081 - Onderstel

€ 270,00
2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Urban 1081 onderstel set van 2 38x1,6x12cm / sneeuwit/gepoedercoat
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

Het Urban 1081 - Onderstel werd ontworpen door het in-house ontwerpteam van de Duitse designleverancier Schönbuch.

Het Urban 1081 - Onderstel is gemaakt van gepoedercoat metaal en meet 38 x 1,6 x 12 cm. Het onderstel is speciaal vervaardigd om te worden gebruikt in combinatie met de kastjes en meubels van de modulaire Urban-collectie.

De hal of entree is niet zelden een kleine ruimte. Toch is dit het eerste wat de gasten te zien krijgen als de voordeur opengaat. Een strak en opgeruimd ogende inkomhal is een echt visitekaartje, maar dit is vaak lastig haalbaar omdat u er doorgaans heel wat spullen moet opbergen. Van schoenen tot jassen, en van schooltassen tot mutsen, sjaals en regenpakken. Het Duitse designlabel Schönbuch heeft hier iets op bedacht. De Urban-collectie is speciaal ontworpen om uw ontvangstruimte een unieke en sfeervolle uitstraling te geven.

De collectie bevat alles wat u nodig heeft om optimaal gebruik te kunnen maken van zelfs de kleinste ruimten. Van grote meubelstukken als een zitbank annex opruimkist en een commode tot kleine ruimtebespaarders als opruimplanken, lades en schoenenrekken. Tip: creëer optische ruimtelijkheid met de grote spiegel uit deze collectie.


Productdetails
Artikel-ID 143953
Fabrikant Schönbuch
Designer Schönbuch
Kleurensneeuwit/gepoedercoat
Materiaalgepoedercoat metaal
AfmetingLengte: 38cm
Breedte: 1.6cm
Hoogte: 12cm

Levering & Retouren
2 weken
Wijze van levering:
Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews