Logo

Nex Pur Box - Deurkastje box 120x52.5x48cm

3 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

Het praktische Nex Pur Box - Kastje met deur box 120 x 52,5 x 48 cm is door de eigen designafdeling van fabrikant Piure ontworpen.

Het ontwerpen en vervaardigen van modulair op te bouwen kastsystemen is een echt specialisme van de Duitse designleverancier Piure. De Nex Pur-lijn, waar het Nex Pur Box - Kastje met deur box 120 x 52,5 x 48 cm onderdeel van uitmaakt, kunt u met verschillende kastelementen uitbouwen tot uw eigen unieke ontwerp. Hiermee creëert u in uw woonkamer of in uw werkruimte kastruimte en scheidingswanden. Daarbij profiteert u van de strakke uitstraling en de hoge kwaliteit die alle Nex Pur-producten kenmerken.

Dit Nex Pur Box - Kastje met deur box 120 x 52,5 x 48 cm laat over zijn lengte van 120 cm twee klapdeuren zien waarachter u veel opbergruimte vindt. Met een diepte van 48 cm, een breedte van 55 cm en een verstelbare plank heeft u meer dan voldoende ruimte voor boeken, grote ordners of serviesgoed. Bij dit kastje krijgt u ook vijf hoogwaardige kunststof pootjes, waarmee u uw kast gemakkelijk verschuift, zonder schade aan uw vloer te berokkenen.

Deze kast is gemaakt van eersteklas MDF dat voorzien is van een glanzende en krasvrije laklaag.


Productdetails
Artikel-ID 170969
Fabrikant Piure
Designer Anna Gasparini
Collectie Piure Nex Pur
Kleurenwit RAL 9016/houtvezelplaat mat gelakt
Materiaalhoutvezelplaat
AfmetingBreedte: 120cm
Hoogte: 52.5cm
Diepte: 48cm
Gewicht42kg

Technische productdetails

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".