Elephant stoel

€ 900,00
4-6 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Elephant stoel / lichtgrijs/zetel wol/onderstel natuurlijk eiken/47x80,5x53cm bxhxd
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De ergonomisch gevormde Elephant - Stoel werd door Tommy Hyldahl en Kristian Sofus Hansen voor fabrikant Norr 11 ontworpen.

Toen Tommy Hyldahl, oprichter en voornaamste ontwerper van de Deense designleverancier Norr 11, een stagiair kreeg, wist hij nog niet hoe vruchtbaar de samenwerking zou worden. Kristian Sofus Hansen ontpopte zich als een uitzonderlijk talent. Beide heren wonnen al snel de Red Dot Design Award.

De 80,5 cm hoge Elephant - Stoel heeft een frame van hoogwaardig en massief eiken. Opvallend zijn de mooie nerfstructuur en het enigszins naar achteren hellende zitvlak. Met een zithoogte van 45,5 cm en een zitdiepte van 51 cm kan het bijna niet anders of u neemt een natuurlijke en comfortabele houding aan wanneer u plaatsneemt. Dan profiteert u optimaal van de ergonomisch gevormde rugleuning, die u overal afdoende ondersteunt. De gepolsterde bekleding is gemaakt van zachte en kwalitatief zeer goede wol, dat in een frisse en enigszins contrasterende kleur wordt geleverd.

U kunt de Elephant - Stoelgebruiken als mooie eettafelstoel, maar ook in een vriendelijk ogende vergaderruimte zal hij beslist tot zijn recht komen. Door zijn mooie combinatie van sierlijkheid en strakke lijnen past hij in meerdere woonstijlen.


Productdetails
Artikel-ID 258422
Fabrikant NORR 11
Designer Kristian Sofus Hansen , Tommy Hyldahl
Collectie NORR 11 Elephant
Kleurenlichtgrijs/zetel wol
Materiaaleik, wol
AfmetingBreedte: 47cm
Hoogte: 80.5cm
Diepte: 53cm
Zithoogte: 45.5cm
Gewicht6.5kg

Levering & Retouren
4-6 weken
Wijze van levering:
Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".