Womb Relax - Kruk / ottomane onderstel zwart

€ 3.019,00
3-4 weken
2 people are also interested
2 ontwerpen:
Womb Relax - Kruk / ottomane onderstel zwart / rood/stof Cato Fire Red 19/onderstel zwart
of direct naar

Productbeschrijving

De Womb Relax - kruk / ottoman onderstel zwart is ontworpen door de Finse ontwerper Eero Saarinen voor Knoll International.

Saarinen ontwierp deze kruk in 1948 als voetenbank bij de Womb stoel, een fauteuil waarmee hij destijds veel opzien baarde omdat hij met dit zeer vernieuwende ontwerp van gevormd kunststof en multiplex nieuwe standaarden creëerde voor modern meubeldesign. Hoewel de stoel een zeer strakke vormgeving heeft, biedt ze door de hoge rugleuning warmte en geborgenheid.

De Womb Relax - kruk / ottoman onderstel zwart is evenals de stoel verkrijgbaar in de kleuren rood en wit. Het zwarte onderstel contrasteert en versterkt de kleur van de stoffen bekleding. De kruk kan als voetenbank worden gebruikt, maar ook als comfortabele extra zitplaats in de woonkamer. De kruk is 63 cm breed en 52 cm diep en heeft een zithoogte van 42 cm. Op het onderstel ligt een kussen dat een prettige ondersteuning biedt aan uw benen als u een avond ontspannen met een boek in de stoel doorbrengt.

Eero Saarinen vertrok op zijn dertiende van Finland naar de Verenigde Staten en is bekend geworden als architect. Een van zijn bekendste ontwerpen is de Tulip Chair, die vergelijkbare rondingen heeft als de Womb fauteuil.


Productdetails
Artikel-ID 224101
Fabrikant Knoll International
Designer Eero Saarinen
Collectie Knoll International Womb Relax
Kleurenstof Cato Fire Red 19: rood | stof Cato Natural 50: naturel
Materiaalstof, chroom
AfmetingBreedte: 64cm
Hoogte: 40cm
Diepte: 51.5cm
Zithoogte: 40cm

Reviews

Selecteer ontwerp:


Womb Relax - Kruk / ottomane onderstel zwart

rood/stof Cato Fire Red 19/onderstel zwart

3-4 weken
€ 3.019,00
3-4 weken

Womb Relax - Kruk / ottomane onderstel zwart

naturel/stof Cato Natural 50/onderstel zwart

3-4 weken
€ 3.019,00
3-4 weken
Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".