More

More - Harri barkast met LED verlichting L
  • Bruin
More - Pec armleunstoel draaibaar
  • Beige
More
Pec armleunstoel draaibaar
op voorraad
€ 1.625,00

Collecties van More

Het label More werd opgericht in 1993 en staat voor tijdloos en duurzaam designmeubilair. De producten worden vervaardigd uit duurzaam gekweekte grondstoffen. More meubels is gevestigd in Hamburg en stelt zich tot doel om designmeubels te creëren die het dagelijks leven verrijken. Het merk biedt een breed scala aan banken, stoelen, tafels, bedden en opbergsystemen. Elk productontwerp wordt in Duitsland met de grootste zorg vervaardigd. Bij de vervaardiging wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals eiken-, esdoorn- en walnoothout. Het massief eikenhout is afkomstig uit Duitse en Franse gecontroleerde teelt.

De collecties van More bij AmbienteDirect

Alle meubels van More worden gekenmerkt door een simpel, helder en functioneel ontwerp. De producten van dit hoogwaardige merk zijn niet alleen te vinden in privésettings, maar ook in de horeca, hotels en kantoren. Het Duitse merk verwierf internationaal faam dankzij de medewerking van gerenommeerde ontwerpers als Bernhard Müller, Gil Coste, John Hebing, Kressel & Schelle en Veit Streitenberger.

Opzienbarende designmeubelen bij AmbienteDirect

De massief houten Tosh - Tafel 200x100cm van Bernhard Müller maakt indruk door zijn tijdloze, elegante design. De tafel is stijlvol te combineren met de Tosh - Bank 200 cm. Ook Johannes Hebig leverde een fraaie bijdrage aan More met de Bloc Highboard. Meer More design tafels en meubelen vindt u bij AmbienteDirect.