IP44.de

Het merk IP44.de verrukt met geweldige outdoor-lampen. Vrij naar het motto: "Every space deserves great light!"

IP44.de - Luci Ivylight kleurfilter
  • Rood
IP44.de
Luci Ivylight kleurfilter
op voorraad
€ 45,20
OVP € 69,00
-34%
Elke ruimte verdient een geweldig licht, ook buiten om het huis of kantoor. Vanuit die gedachte creëert IP44 stijlvolle en hoogwaardige buitenverlichting, met een strakke en moderne vormgeving. De naam van de Duitse fabrikant in designverlichting refereert aan de minimale IP-waarde voor stof- en waterdichtheid. De kwaliteit is daarmee gegarandeerd. IP44 lanceert jaarlijks nieuwe ontwerpen, zoals de Slat lamp en de Shot lamp. Zij wonnen hiermee de Iconic Design Award 2017, de iF Design Award 2017 en de Red Dot Award 2017 voor beste productdesign.

Unieke buitenlampen met exclusieve led-technologie

IP44 werd in 1993 opgericht door Bernhard Schmalhorst in Rheda-Wiedenbrück. Sinds 2009 heeft het Duitse designmerk de exclusieve rechten op het gebruik van speciale Ivlylight-technologie voor een bijzondere kwaliteit van de buitenverlichting. De sprankelende IP44 lampen zijn gecomponeerd uit drie basismaterialen: roestvrij staal, aluminium en glas. Voor de IP44 verlichting zijn gelouterde ontwerpers als Jonas Kressel, Sebastian Büscher, Ivo Schelle en Klaus Nolting verantwoordelijk.

Buitenverlichting met een stijlvolle, moderne uitstraling

Het buitenleven neemt tegenwoordig een steeds belangrijker plaats in. IP44 heeft daarvoor prachtige verlichtingsarmaturen, zoals de Piek LED - Pollerlamp. Het is ꞌs avonds en ꞌs nachts een perfecte lichtbron en een echte blikvanger. De bolvormige Shot - bodemstraler kan in elke richting worden geplaatst voor een gerichte en sfeervolle lichtuitstraling. Het Duitse merk verrast u ook met de Intro-lijn, de Pip-serie en de Gap, Lumen en Como buitenlampen.