AMBIVALENZ

De ultimatieve terughoudendheid.

AMBIVALENZ meubels hebben opgeklapt niet veel plaats nodig. Uitgeklapt laten ze hun functionaliteit en design met al de perfectie zien.

Collecties van AMBIVALENZ

Het label AMBIVALENZ is helemaal van de 21ste eeuw en komt daar ook duidelijk voor uit. Alles draait om de schijnbare tegenspraak dat groots leven en werken mogelijk is, binnen een zeer beperkte ruimte. Dat vat het merk samen in de moderne kernwoorden: micro living en compact living. Sinds 2012 zet het bedrijf mooie ontwerpen in de markt waarin design samengaat met comfort.

Inklappen en wegwerken

Ruimte besparen en tegelijkertijd alles tot uw beschikking hebben wat u nodig heeft, dat is waar AMBIVALENZ naar streeft. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het slimme ontwerp van de Fläpps - Staatssecretaris. De serie Fläpps is misschien wel de bekendste van het merk en hierin zijn krachtige AMBIVALENZ wandplanken te vinden die eenvoudig weggeklapt kunnen worden. Een ander voorbeeld hiervan is de fraaie Fläpps Schminktänk - Kaptafel. Inklappen en wegwerken, dat kan uitstekend met deze meubels.

Haal alles uit uw ruimtes met AMBIVALENZ

Hout, staal en canvas; de materialen die het merk veelal gebruikt zijn duurzaam en natuurlijk. Dat zorgt niet alleen voor een rustgevende uitstraling, maar ook voor een lange levensduur. AMBIVALENZ design planken zijn praktisch, mooi en zorgen ervoor dat u de ruimte in een kamer optimaal kunt benutten. Onmisbaar in een interieur van deze tijd, of het nu draait om een particuliere of zakelijke omgeving.