Mammoth voetenbank onderstel donker gebeitste eik

€ 1.220,00
4-6 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Mammoth voetenbank onderstel donker gebeitste eik / antraciet/zetel vintage leer/onderstel donker gebeitste eik/61,5x37x53cm bxhxd
of direct naar

Productbeschrijving

De Mammoth - Voetenbank met onderstel van donker gebeitst eikenhout werd ontworpen door  Rune Krøjgaard en Knut Bendik Humlevik voor Norr 11.

Rune Krøjgaard en Knut Bendik Humlevik zijn de belangrijkste ontwerpers van dit jonge Deense bedrijf, dat pas sinds 2011 de wereld verovert met zijn Nordic Design meubelen. Nordic Design kenmerkt zich door duidelijke lijnen, veelvuldig gebruik van hout en een grote functionaliteit. Dat zien we dan ook terug in de ontwerpen van Norr 11. De collectie omvat zowel zitmeubelen en tafels als lampen en woonaccessoires, stuk voor stuk verfrissende ontwerpen met een klassieke uitstraling.

Tot de vele ontwerpen die Krøjgaard en Bendik voor het Deense bedrijf maakten, hoort ook de Mammoth-collectie, waarvan de Mammoth - Voetenbank met onderstel van donker gebeitst eikenhout deel uitmaakt. De collectie omvat klassieke fauteuils en bijbehorende voetenbanken met een frame van hout en een zitting van gecapitonneerd leder of canvas. Deze voetenbank krijgt een zeer klassieke uitstraling door het donker gebeitste onderstel in combinatie met de gecapitonneerde vintage lederen zitting. Creëer een klassieke leeshoek in uw woonkamer door deze elegante voetenbank te combineren met de bijbehorende fauteuil, zodat u op regenachtige zondagmiddagen lekker loom kunt genieten van een goed boek.


Productdetails
Artikel-ID 258398
Fabrikant NORR 11
Designer Rune Krøjgaard , Knut Bendik Humlevik
Collectie NORR 11 Mammoth
Kleurenantraciet/zetel vintage leer
Materiaaleik, leer
AfmetingBreedte: 61.5cm
Hoogte: 37cm
Diepte: 53cm
Zithoogte: 37cm

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".