Engelbrechts

Engelbrechts - Chairik 108 - Stoel
  • Wit
  • Zwart
Engelbrechts
Chairik 108 - Stoel
op voorraad
vanaf € 259,00
OVP € 345,00
-25%

Collecties van Engelbrechts

Engelbrechts werd in 1989 opgericht door Morten Engebrecht en kreeg al snel bekendheid door het kantoormeubilair. Het motto van dit label is ook niet voor niets: 'Designed to work'. Niet alleen mooi en gedetailleerd, maar ook altijd functioneel en vooral bedoeld voor de werkomgeving. Engelbrechts stoelen staan voor geweldig zitcomfort voor langere tijd en u ziet deze dan ook meestal in luxe vergaderzalen of bijvoorbeeld wachtruimten. Bij dit label hechten de ontwerpers waarde aan mooi kantoormeubilair.

Moderne materialen voor duurzame producten

In de producten van Engelbrechts zien we niet alleen innovativiteit en verrassende vormen, maar ook een veelzijdig materiaalgebruik terug. Neem bijvoorbeeld de Chairik XL127 - Stoel, waarbij melamine is gebruikt om de stalen constructie van een comfortabel zitgedeelte te voorzien. Een ander voorbeeld is de Kevi 2070 - Stoel, welke is gemaakt van multiplex. Duurzame materialen die helemaal van deze tijd zijn en bovendien vrijwel geen onderhoud vergen.

Functionele, esthetische én ergonomische meubels

Het meest bekend is waarschijnlijk de serie Kevi, waar u zojuist al een stoel van bewonderd heeft. Deze lijn kenmerkt zich door functionaliteit en esthetiek, maar er is ook gekeken naar ergonomie. Ontwerpers die voor dit label werken zijn onder andere Erik Magnussen en Jørgen Rasmussen. Doordat er diverse designers voor het merk Engelbrechts meubels ontwerpen, is de collectie heel divers.