B616 super-elliptische tafel 170x100x72cm

€ 3.599,00
4-6 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
B616 super-elliptische tafel 170x100x72cm / wit/laminaat met aluminium rand/onderstel staal verchroomd/170x100x72cm lxbxh
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De B616 - Super-elliptische tafel 170 cm werd door Arne Jacobsen, Piet Hein en Bruno Mathsson voor Fritz Hansen ontworpen.

Deze tafel is een onderdeel uit een serie van verschillende afmetingen en uitvoeringen. De drie grote namen die voor het ontwerp verantwoordelijk zijn, hebben zich laten inspireren door de elliptische vorm. Maar ook de perfecte cirkel, de rechthoek en de vierkante tafel zijn hieruit voortgevloeid. De beroemde spanpoten geven de tafel een bijzondere uitstraling. Elegant, maar zeker ook een unieke combinatie met het verfijnde tafelblad. De B616 heeft een afmeting van 170 x 100 cm en een hoogte van 72 cm. Voor het onderstel heeft men gebruik gemaakt van verchroomde stalen buizen. De tafelbladen zijn er in verschillende uitvoeringen, zoals witte of griize kunststof, of hout fineer. De afwerking van de top is een aluminium rand.

De B616 - Super-elliptische tafel 170 cm wordt ook wel de 'Hein tafel' genoemd. Deze ontwerper liet zich inspireren door een elliptische rotonde in Zweden. Het resultaat is een prachtige serie tafels van het vooraanstaande merk Fritz Hansen. Heeft u liever een andere maatvoering of het tafelblad in een andere vorm? AmbienteDirect heeft meerdere modellen uit deze lijn in de collectie opgenomen.


Productdetails
Artikel-ID 223543
Fabrikant Fritz Hansen
Designer Piet Hein , Bruno Mathsson , Arne Jacobsen
Collectie Fritz Hansen Superellipse
Kleurenwit/laminaat met aluminium rand
Materiaalstaal, aluminium, laminaat
AfmetingLengte: 170cm
Breedte: 100cm
Hoogte: 72cm

Technische productdetails

Levering & Retouren
4-6 weken
Wijze van levering: Levering tot aan de voordeur

Levering tot aan de voordeur:
 

Inbegrepen
  • Volgen van zendingen
  • Telefonische overeenkomst over de leveringsdatum
  • Levering aan de voordeur

Niet inbegrepen:
  • Transport in uw woning
  • Verwijdering van verpakkingen en pallets
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".