Barkruk onderstel aluminium H 74cm

€ 1.190,00
2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Barkruk onderstel aluminium H 74cm / aluminium/zwart/zetel leer/onderstel aluminium/45x74x36cm bxhxd
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Barkruk onderstel aluminium H 74 cm werd door designbureau Space Copenhagen voor het merk Mater ontworpen. Space Copenhagen is een Deens designbureau met een zeer goede reputatie. Hun designers zijn onder meer verantwoordelijk voor de inrichting van een aantal restaurants van wereldklasse. Voor het Deense Mater creëerde Space Copenhagen een lijn barkrukken, die u in verschillende materialen, diverse hoogtes en uiteenlopende kleuren kunt bestellen. Deze Barkruk onderstel aluminium H 74 cm valt op door zijn subtiele en vloeiende lijnen en zijn klassieke vormgeving, die hem geschikt maakt voor diverse woonstijlen en inrichtingen op zakelijk gebied.

De Barkruk onderstel aluminium H 74 cm heeft vier taps toelopende poten die als het ware uit de onderkant van het zitvlak lijken te groeien. De poten staan ietwat uit elkaar gericht, waardoor de Barkruk onderstel aluminium H 74 cm zeer stevig en stabiel staat. Dwarsverbindingen in een H-vorm verbinden de poten en zorgen voor een solide constructie. Het onderstel is gemaakt van eersteklas aluminium dat een mooie glanzende finish heeft. Ongeveer 70% van het gebruikte aluminium komt uit gerecycled materiaal. Het zitvlak heeft een zacht en luxueus voelend zitkussen, bekleed met topkwaliteit leer. Deze barkruk heeft een breedte van 45 cm en een diepte van 36 cm. Het gewicht van deze barkruk bedraagt 13 kg. In dezelfde serie vindt u ook barkrukken van 69 cm hoogte.


Productdetails
Artikel-ID 266697
Fabrikant Mater
Designer Space Copenhagen
Kleurenaluminium/zwart/zetel leer
Materiaalgedeeltelijk gerecycled aluminium, leer
AfmetingBreedte: 45cm
Hoogte: 74cm
Diepte: 36cm
Zithoogte: 74cm
Gewicht13kg

Technische productdetails
Documenten

Levering & Retouren
2 weken
Wijze van levering:
Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Wit
  • Grijs
Conmoto
El Pecho - Kussenkist M
2-3 weken
€ 2.250,00