Barkruk onderstel aluminium H 69cm

€ 1.190,00
2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Barkruk onderstel aluminium H 69cm / aluminium/zwart/zetel leer/onderstel aluminium/45x69x36cm bxhxd
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Barkruk onderstel aluminium H 69 cm werd ontworpen door designstudio Space Copenhagen voor het merk Mater. Dit Deense merk werd in 2006 opgericht en heeft duurzaamheid als belangrijkste waarde in haar activiteiten en producten. Zo wil het merk wereldwijd designliefhebbers inspireren en uitdagen om duurzaam te denken. Zo worden vrijwel alle meubelen gemaakt van hergebruikte materialen. Door de samenwerking met jonge en gevestigde ontwerpers ontstond een indrukwekkende collectie meubelen, verlichting en accessoires met een tijdloze uitstraling en een minimale ecologische voetafdruk. De naam Mater is Latijn voor moeder en verwijst naar Moeder Aarde.

De Barkruk onderstel aluminium H 69 cm van Studio Copenhagen wordt gezien als New Danish Classic design. De kruk heeft een onderstel van zandgegoten aluminium, een techniek die in een kleine werkplaats in India wordt gebezigd. Het materiaal is afkomstig van 70 procent aluminiumafval en heeft door het zandgieten een matte uitstraling gekregen. De zitting heeft een lederen bekleding en is ergonomisch gevormd, voor een optimaal zitcomfort. De kruk is 45 cm breed en 36 cm diep en is door zijn hoogte heel geschikt om aan te schuiven bij een keukenblok. De kurk weegt 13 kg. De Barkruk onderstel aluminium H 69 cm is ook verkrijgbaar in andere formaten en kleur- en materiaaluitvoeringen.


Productdetails
Artikel-ID 266698
Fabrikant Mater
Designer Space Copenhagen
Kleurenaluminium/zwart/zetel leer
Materiaalgedeeltelijk gerecycled aluminium, leer
AfmetingBreedte: 45cm
Hoogte: 69cm
Diepte: 36cm
Zithoogte: 69cm
Gewicht13kg

Technische productdetails
Documenten

Levering & Retouren
2 weken
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Wit
pappelina
Vivi - Tapijt 70x150cm
2-3 weken
€ 163,00
  • Wit
  • Grijs
Conmoto
El Pecho - Kussenkist M
2-3 weken
€ 2.250,00