Eve - Armleunstoel

€ 2.079,00
4-6 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Eve - Armleunstoel / zwart/kernleer/onderstel gepolijst
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Eve - Armleunstoel werd door Piero Lissoni voor het merk Cassina ontworpen. De Italiaanse designer Piero Lissoni heeft in zijn succesvolle loopbaan een aantal internationale en prestigieuze designprijzen gewonnen. Naast industrieel ontwerper is hij ook bekend als architect. Deze Eve - Armleunstoel valt op door zijn minimalistische vormgeving, die u mag zien als een knipoog naar de Bauhaus-periode. In tegenstelling tot Bauhaus-meubilair, waarin u vaak stalen buizen ziet, heeft deze Eve - Armleunstoel een meer afgeplat frame van glanzend aluminium. U kunt deze armleunstoel gebruiken als eetkamerstoel in een moderne inrichting, maar hij is ook een goede keuze voor een vergaderstoel in een zakelijke omgeving. In beide gevallen zal het zitcomfort van deze stoel u goed doen.

De Eve - Armleunstoel heeft een hoogte van 76 cm, een breedte van 56 cm en een diepte van 42 cm. De armleuningen zijn op een hoogte van 63 cm gemonteerd. Wilt u deze stoel op een houten vloer of een tegelvloer plaatsen, monteert u dan viltglijders onder het aluminium frame. De zitting en de rugleuning zijn gemaakt van topkwaliteit leer. Cassina heeft gekozen voor kernleer, dat afkomstig is van het beste gedeelte van de huid. Het zitgedeelte is iets schuin geplaatst en de vorm van de rugleuning zorgt ervoor dat uw onderrug maximale ondersteuning geniet.


Productdetails
Artikel-ID 253478
Fabrikant Cassina
Designer Piero Lissoni
Kleurenzwart/kernleer
Materiaalleder, aluminium
AfmetingBreedte: 56cm
Hoogte: 76cm
Diepte: 42cm
Hoogte armleuning: 63cm

Levering & Retouren
4-6 weken
Wijze van levering:
Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Wit
  • Bruin
Magis
Tavolo XZ3 - Tafel
op voorraad
vanaf € 849,00
  • ZilverZilver
Knoll International
Platner - Eetatfel
3-4 weken
€ 4.409,00