Chip bureau-nietjesspender

€ 51,00
2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Chip bureau-nietjesspender / chroom/H 10,5cm / Ø 9,5cm
of direct naar

Productbeschrijving

Het vrolijke ontwerp van de Chip bureau - Magnetische papercliphouder is van de hand van designer Rodrigo Torres voor de Italiaanse fabrikant Alessi.

Zoals gebruikelijk en te verwachten van Alessi is ook dit ontwerp voor een ogenschijnlijk eenvoudig hulpmiddel op het bureau weer op een speelse en originele manier vormgegeven. De Chip bureau - Magnetische papercliphouder doet dus niet alleen waar hij voor gemaakt is - paperclips op een makkelijke manier bij elkaar houden - maar geeft ieder bureau een origineel tintje. De magnetische vogel Chip is daarmee niet alleen een ideaal gadget om op uw eigen bureau te plaatsen, maar ook een origineel cadeau om te geven aan iedereen die zijn werkruimte graag opgeruimd houdt.

De Chip bureau - Magnetische papercliphouder is gemaakt van luxueus verchroomd zamak en heeft een hoogte van 10,5 cm en een breedte van 9,5 cm. Ook als de paperclips even niet op voorraad zijn, is Chip een welkome werkgenoot en hij kan ook uitstekend dienst doen als vrolijke presse-papier. Als cadeau voor een collega of vriend of als beloning voor uzelf, deze magnetische papercliphouder is een handig hulpmiddel dat iedere dag met plezier gebruikt zal worden.


Productdetails
Artikel-ID 112211
Fabrikant Alessi
Designer Rodrigo Torres
Kleurenchroom
MateriaalZAMA, verchroomd
AfmetingHoogte: 10.5cm
Doorsnee: 9.5cm

Reviews