Araq barkast

€ 5.510,00
2-3 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Araq barkast / walnoot/gewaxt/messing interieur/met tablet
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Araq barkast werd ontworpen door Philipp Mainzer voor het Brits/Duitse merk e15.

Philipp Mainzer was in 1995 samen met Farah Ebrahimi de oprichter van e15. Het tweetal werkte destijds vanuit een atelier in Londen en noemde het bedrijf naar de postcode van hun atelier. Mainzers werk onderscheidt zich door een elegante minimalistische stijl, waarin hij veelvuldig werkt met massief hout en waarin hij de grenzen van de constructie verkent. De Araq barkast ontwierp hij als een extra compartiment voor bij de wandrekken Shanaz en Mahnaz, die tevens bij AmbienteDirect verkrijgbaar zijn.

De Araq barkast is als hij dicht is net zo gesloten als de Shanaz en Mahnaz wandrekken. U opent hem met twee kleppen, een aan de voorzijde en een aan de bovenzijde. Binnenin bevindt zich een opbergplaats voor uw dranken en enkele glazen. Het interieur van de barkast is van messing, aan de achterwand is een spiegel gemonteerd. De klep aan de voorzijde dient als werkblad om drank in te schenken. De Araq barkast heeft een formaat van 45 x 45 x 45 cm en vormt tezamen met de Shanaz en de Mahnaz wandrekken een solide geheel aan de wand. De uitvoering in walnotenhout geeft warmte.?


Productdetails
Artikel-ID 256619
Fabrikant e15
Designer Philipp Mainzer
Kleurenwalnoot/gewaxt
Materiaalwalnoot, messing
AfmetingBreedte: 45cm
Hoogte: 45cm
Diepte: 45cm

Technische productdetails
Diversen

De binnenbekleding kan worden verwijderd om te worden schoongemaakt.
Opmerkingen:
Om zorg te dragen voor geolied of in de was gezet hout en gepolijste edele metalen oppervlakken, is een bijpassende onderhoudskit inbegrepen.

Documenten

Levering & Retouren
2-3 weken
Wijze van levering: Stukgoed
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Wit
Vondom
Wing bar tafel
op voorraad
€ 669,00