Updown 32 LED hanglamp

€ 1.096,00
4-5 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Updown 32 LED hanglamp 3000K / aluminium naturel/geanodiseerd/156x8,5cm lxh/dimbaar DALI/kabel zwart/5300lm/CRI>80/converter L40,5cm x Ø4,5cm
of direct naar

Productbeschrijving

De Updown 32 LED hanglamp is ontworpen door Reto Schöpfer voor het merk Belux. De lamp is al een kwarteeuw een klassieker in designverlichting en is een kameleon van licht. De reflectoren van de hanglamp kunnen door een ingenieus mechanisme met slechts één hand in de gewenste positie worden gebracht. Hierdoor bent u eenvoudig in staat om verschillende lichtstemmingen te creëren, met vloeiende overgangen van indirect naar direct licht.

De Updown 32 LED hanglamp is gemaakt van geanodiseerd aluminium en is voorzien van twee vleugelachtige reflectoren. Met een simpele handbeweging kunnen de vleugels van de hanglamp zo worden gepositioneerd, dat het licht van de diffuser direct benedenwaarts, gedeeltelijk naar beneden of naar boven wordt gericht als royaal ruimtelicht. Het gerichte licht past perfect boven een bureau, werktafel, eettafel of toonbank.

De Updown 32 LED hanglamp met tijdloos, minimalistisch design heeft een lengte van 156 cm en een hoogte van 8,5 cm. De diameter van het baldakijn is 10,8 cm en de lengte van het ophangpunt bedraagt 200 cm. De hanglamp kan worden gedimd via DALI-besturing. De Updown-serie van Belux werd bekroond met de Red Dot Award en Swiss Design Prize. AmbienteDirect heeft naast de Updown 32 LED hanglamp ook de Updown 30 LED hanglamp.


Productdetails
Artikel-ID 220135
Fabrikant Belux
Designer Reto Schöpfer
Collectie Belux Up Down
Kleurenaluminium naturel/geanodiseerd/156x8,5cm lxh
Materiaalaluminium
AfmetingLengte: 156cm
Hoogte: 8.5cm
Lengte ophangpunt: 200cm
Doorsnee baldakijn: 10.8cm
Gewicht4.5kg

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Unit FIX/42W - inclusief
Deze armatuur bevat ingebouwde LED-lampen. In de armatuur kunnen de LED-lampen niet worden vervangen.
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20
Diversen

baldakijn wit Ø10,8cm


Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • ZilverZilver
  • Zwart
Belux
Updown 30 LED hanglamp
4-5 weken
€ 1.012,00